Overeenkomst voor Bodywork sessies bij Jouw Massage Mevrouw

Deze overeenkomst wordt gebruikt voor alle Bodywork sessies, geleidt door Nathalie Croese als zijnde jouw Bodyworker.

• Ik ben me ervan bewust dat er in deze sessie fysiek contact is tussen Nathalie Croese en mij, waarbij Nathalie te allen tijde met alle respect zal omgaan met mijn lichamelijke en persoonlijke grenzen. Ik kan op ieder moment mijn grenzen aangeven door de codewoorden ”blijf” en “stop” te gebruiken zoals Nathalie bij het intakegesprek heeft uitgelegd.
• Bij interne De-armouring ben ik mij ervan bewust dat mijn intieme delen aangeraakt kunnen worden, en of ook intern. Dit op een manier en met de bedoeling om fysiek, energetisch en emotioneel te ont-spannen, zodat de seksuele/levens energie nog vrijer kan gaan stromen. Deze behandeling is niet sexueel bedoeld. Nathalie zal de interne De-armouring alleen inzetten als ik hier tijdens de intake in vol bewustzijn voor heb gekozen en als duidelijk is besproken.
• Ik ben me ervan bewust dat deze methode tijdelijk lichamelijke en of emotionele pijn kan opleveren omdat oude verbindingen tussen het fysieke en emotioneel/energetische kunnen gaan ont-binden.
• Nathalie zal vooraf heel specifiek uitleggen wat de stappen van een De-armouring sessie inhouden en welke lichamelijke en emotionele reacties kunnen optreden tijdens de sessie.
• Nathalie hanteert geheimhoudingsplicht. Dat betekent dat alle persoonlijke informatie die zich tijdens een sessie laat zien, horen of voelen, privé zal blijven.
• Seksuele handelingen zullen uiterst zorgvuldig worden uitgevoerd, waarbij veiligheid, vertrouwen en hygiëne voorop staan. Dat betekent dat Nathalie intern altijd gebruik maakt van nitril of vinyl handschoentjes in combinatie met kokosolie of dermatologisch gecertificeerd allergievrij glijmiddel.

Overeenkomst voor Body Worksessies Medische vragen

Heb je eerder een De-armouring/Intuïtieve massage sessie ondergaan?

Heb je nu (of had je in het verleden) psychische problemen?

Heb je fysieke problemen?

Gebruik je medicijnen? (chemisch of natuurlijk)

Gebruik je recreatieve drugs, inclusief alcohol?

Is er iets anders waar Nathalie van op de hoogte zou moeten zijn?

Overeenkomst voor Bodywork sessies.|Disclaimer| De sessies werken door op diepere lagen van het bewuste en onbewuste zijn. De handelingen kunnen confronterend zijn. Instemming voor het ondergaan van een De-armouring/Intuïtieve massage sessie betekent dat ikzelf de verantwoordelijkheid neem voor de eventueel diepgaande ervaringen en gevolgen. Ik ben mij ervan bewust dat ik de sessie op elk moment kan stopzetten. Ik ben fysiek en psychisch gezond en heb geen medische conditie die deelname aan een De-armouring/Intuïtieve massage sessie uitsluit. Op geen enkele wijze zal ik Nathalie Croese aansprakelijk stellen voor enig negatief effect dat optreedt gedurende en/of na deze en/of vervolg behandelingen. Ik heb de overeenkomst aandachtig gelezen en begrepen. De vragen die ik had, zijn beantwoord en ik neem de volle verantwoordelijkheid voor het aangaan van de sessie en de gevolgen ervan.

Door het volgende vakje aan te vinken ga je akkoord met alle bovenstaande informatie en geef je aan dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld.