JOUW MASSAGE MEVROUW

De-Armouring
de-armouring

Armour, oftewel een energetisch schild of harnas, is als het ware opgeslagen energie in je lichaam. Deze energie wordt onbewust vastgehouden en kan voortkomen uit vervelende ervaringen, zoals trauma’s in je jeugd of zelfs al tijdens de zwangerschap. Maar ook positieve of neutrale ervaringen kunnen hierbij een rol spelen. Alles wat geen ruimte heeft gekregen om geuit te worden, keert zich naar binnen en slaat zich op in je lichaam.

Bewuste emoties die je hebt ervaren, kun je vaak actief aanpakken en verwerken. Maar er zijn ook onbewuste emoties die zich kunnen opstapelen in je lichaam, zoals boosheid, angst, schuldgevoel, schaamte en verdriet. Omdat deze emoties onbewust zijn, worden ze vaak niet verwerkt en nestelen ze zich in je lichaam, waardoor er als het ware een harnas ontstaat. Dit harnas zorgt er niet alleen voor dat je minder pijn voelt, maar ook dat je levensenergie niet optimaal kan stromen. Daarnaast kan het ervoor zorgen dat je automatisch reageert in bepaalde situaties zonder dat je bewust beseft waarom dit gebeurt – ons lichaam is immers behoorlijk slim.

Gelukkig is er een manier om deze emoties vrij te laten komen en de energie weer vrij door je lichaam te laten stromen: liefdevolle bewuste aanraking gecombineerd met geluid en ademhaling. Hierdoor kun je je lichter en vrijer voelen. Het doorbreekt oude gedachten en patronen die je ervan weerhouden om het leven te leiden dat je echt wilt. Je mag alles loslaten en je werkelijk vrij voelen in zowel je lichaam als geest.

Eén sessie kan al helpend zijn, maar bij diepgeworteld trauma zijn vaak meerdere sessies nodig. Dus neem de tijd, want jouw welzijn is het waard!

Hoe gaat zo’n sessie eigenlijk in zijn werk?

Nou, een sessie duurt meestal ongeveer 2 uur, met een uitloop indien dit nodig is. Ik stop niet wanneer er nog een proces in volle gang is. Voorafgaan aan de eerste sessie hebben we eerst een korte telefonische intake om te bespreken wat je nodig hebt en hoe ik je kan helpen.

Elke sessie begint met een bespreking van wat jij die dag nodig hebt en welke delen van je lichaam we gaan behandelen. We willen natuurlijk weten waar jouw grenzen liggen op dat moment. De delen van het lichaam die we kunnen behandelen zijn onder andere je hoofd, nek, kaak, borst, rug, benen en in en rondom het bekkengebied. Het is belangrijk om te weten dat de-armouring van de lingham en yoni niet wordt gedaan tijdens de eerste sessie. We willen dat jouw lichaam zich langzaam opent en daar is tijd voor nodig. Het is ook goed om te weten dat dit geen erotisch werk is, maar een diep helende ervaring voor je lichaam.

Voordat we beginnen met de sessie doen we eerst een korte meditatie of grondingsoefening om even bij jezelf te komen. Tijdens de sessie zal ik je begeleiden bij het maken van contact met je lichaam door middel van verschillende soorten aanraking, variërend van zacht tot iets steviger in de vorm van massage en drukpunten. Sommige plekken liggen oppervlakkig en andere plekken liggen dieper in jouw lichaam. Het is belangrijk dat je bewust blijft ademen om te voelen welke sensaties er naar boven komen. Maak je geen zorgen, alles vindt plaats in een warme en veilige omgeving waarin jij je comfortabel kunt voelen. Als er tijdens de sessie iets is waarvan je wilt dat ik stop of langer blijf hangen, hoef je alleen maar “blijf” of “stop” te zeggen.

Geen enkele sessie is hetzelfde – soms kunnen er emoties naar boven komen zoals huilen, lachen of trillen. Het is belangrijk om te weten dat je alles mag laten gaan tijdens de sessie. De energie wil jouw lichaam verlaten, dus laat het los. Alles wat je niet loslaat kan later weer terugkomen. Soms merk je pas na een paar dagen dat er iets verschuift in je lichaam, zelfs als er tijdens de sessie niet veel lijkt te gebeuren. Je kunt dit altijd met mij delen – alles is welkom en alles is goed, zelfs als het lijkt alsof er niets gebeurt.

Na de sessie is er tijd om weer terug te komen bij jezelf en als dat nodig is kunnen we nog wat dingen bespreken. Dit kan ook op een later moment worden gedaan.

De voordelen van body de-armouring zijn onder andere:

– het loslaten van vastzittende trauma’s en blokkades in je lichaam

– meer contact met je eigen lichaam

– een vrijere stroom van levensenergie

– beter kunnen aanvoelen en aangeven van behoefte

– een groter gevoel van vrijheid in je eigen lichaam

Bij sexual healing de-armouring rondom het bekkengebied kunnen veel trauma’s aanwezig zijn. Het loslaten hiervan heeft vele voordelen:

– intenser kunnen genieten van vrijen

– meer gevoel in de yoni/lingham

– het verminderen van pijnlijke plekken in de yoni

– een vrijere stroom van seksuele energie

– een verhoogde gevoeligheid in het bekkengebied.

Wil je een dieper contact met jezelf ervaren? Meer vrijheid en zachtheid in je lichaam voelen? Als dit je aanspreekt, neem dan gerust contact met me op en dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn. Ik behandel zowel mannen als vrouwen. Bij diepliggende trauma’s zijn er vaak meerdere sessies nodig. Een sexual healing doe ik nooit bij een eerste sessie.

Tijdens de sessie ben jij ontkleed, maar ik niet. Het is belangrijk om te weten dat dit geen erotische behandeling is en er geen lingham- of yonimassage plaatsvindt.

Jouw
Massage
Mevrouw

Mijn voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact.

Bel of app op 0640671400

 Uitsluitend te bezoeken op afspraak!

maaandag tm vrijdag

10.00 - 20.00

Bezoekadres:

Essebaan 38

2908LK Capelle a/d Ijssel

FACEBOOK