jouw massage mevrouw

MASSAGES

welke massages bied ik

meerdere opties mogelijk

Ontspannings-massage

We zijn in deze dagen allemaal gehaast bezig en hebben vaak een drukke planning, dit kan stress veroorzaken. Wanneer dit te lang aanhoudt, kan het ook lichamelijke klachten veroorzaken waaronder b.v, hoofdpijn, slecht slapen en spierklachten. Ontspanningsmassage behandelt uw klachten en zorgt er ook voor dat u zich na de behandeling relaxter voelt.

Een ontspanningsmassage is een professionele massage van het hele lichaam die zorgt ervoor dat spanning en vermoeidheid afnemen en u in plaats daarvan nieuwe energie zal geven. De massage activeert de bloedcirculatie waardoor o.a. verwijding van de bloedvaten plaatsvindt, waardoor het zenuwstelsel wordt geprikkeld. Deze massage is wat zachter maar u kunt altijd aangeven wat voor u prettig voelt. De duur kan verschillen en doen we in overleg.

De kenmerken van een ontspanningsmassage:

Doel: Rust en algehele ontspanning van uw lichaam en geest.
Power: Zachte tot gemiddelde druk.
Zones: Hoofd, nek, schouders, rug, benen (voorkant en achterkant), armen en voeten.
Effect
Betere doorbloeding en doorstroom van lichamelijke en emotionele energie, waardoor u zich vitaler en energieker voelt.

Sportmassage

Sport is leuk, het is een goede uitlaatklep in ons drukke leven.
Zorg er als startende sporter voor, dat u het rustig opbouwt. Voor de getrainde sporter is een goede balans tussen training, herstel en rust belangrijk. Dat zorgt voor de beste prestatie.
Sportmassage is een goede manier om het lichaam en zijn spieren in goede conditie te houden. Sport u veel, dan is het een aanbeveling om regelmatig een sportmassage in te plannen.

Sportmassage is een massage die stevig en meer op de spieren is gericht met als doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren en daardoor de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. Hierdoor verbetert de conditie en zullen blessures sneller herstellen.

Niet alleen voor sporters om voor of na het sporten te ondergaan, maar voor iedereen die wel eens last heeft van bijvoorbeeld een vastzittende nek en/of schouders of gewoon na een drukke werkdag.

De kenmerken van een sportmassage:

Doel: Betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen.

Power: Harde druk.
Zones: Rug, benen (achterkant en voorkant) en zo nodig armen en hoofd.
EffectDe aandacht gaat vooral uit naar de plaatsen van het lichaam waar u het meeste last van heeft. Versoepelen van stijve spieren, versnellen van het genezingsproces.

De dag na de massage kunnen bepaalde plekken beurs aanvoelen. Dit verdwijnt vanzelf.

 

Een sportmassage mag nooit worden toegepast bij een spierscheur, ontsteking, wond of koorts.

Nek, Schouder, Rugmassage

Een nek/schouder/rug-massage verbetert de lichamelijke functies en vermindert vermoeidheid en stress. Bovendien werkt het uitstekend tegen hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek, zeer goed voor mensen met een kantoorbaan.
Wanneer kiest u voor deze massage: als u klachten of spierpijn heeft aan de nek, schouders of rug.


De kenmerken van een ontspanningsmassage:

Doel: Ontspanning, wegnemen van knelpunten en blokkades 

PowerGemiddelde tot harde druk.
Zones: Nek, schouders en rug.
Effect
Afvalstoffen worden verwijderd en uw (spannings-)klachten verlicht. Omdat uw bloedsomloop verbeterd kunnen uw evt. klachten sneller genezen.

De dag na de massage kunnen bepaalde plekken beurs aanvoelen. Dit verdwijnt vanzelf.

Magic Massage

De Magic Massage is de Intuïtieve Tantra Massage, alleen wordt hier voorafgaand aan de massage een kleine dosis truffels genuttigd. Hierdoor raak je zeer ontspannen en kom je meer in je onderbewustzijn terecht. Je komt op diepere lagen van jezelf  waardoor je meer uit je hoofd komt, jezelf beter kunt overgeven en makkelijker kunt voelen. Een prachtige manier om dichterbij jezelf te komen.

De sessie loopt net zoals de Intuïtieve Tantra Massage alleen duurt deze 2.5 uur. (Lees onder kopje Intuïtieve Tantra Massage voor meer informatie over het verloop van de sessie).

Je bent minimaal 4 uur nuchter bij aanvang. Dit omdat dan de truffels het beste werken. Wanneer je binnenkomt drinken we een kop thee en daarna ontvang je de shake of thee met de magic truffels erin. Deze heeft even nodig om in te werken.

We starten de sessie met een meditatie of wat ademwerk om meer in het onderbewustzijn te komen. Daarna starten we met de massage. Er kan zich vanalles aandienen tijdens eens sessie. Pijn, verdriet, trillen, lachen of een compleet diepe ontspanning. Alles mag er zijn en wordt met liefde ontvangen.

Na de sessie zijn er nog wat lekkernijen en kan je rustig bijkomen. Je bent daarna weer prima in staat om veilig naar huis te gaan.

 

De kenmerken van de Magic Massage:

Doel: Dieper contact met jezelf
Power: Zachte tot harde druk
Zones: Full body.
Effect: Jezelf beter voelen,  makkelijker loslaten van stress, opruimen van interne energie blokkades

 

Jouw
Massage
Mevrouw

Mijn voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact.

FACEBOOK