JOUW MASSAGE MEVROUW

Magische Truffelreis
lees meeragenda

De Magische Truffelreis

Magische Truffelreis
Wil jij je bewustzijn verruimen op een liefdevolle manier?
Diepe stukken in jezelf aankijken?
Je hart meer openen en leren vertrouwen op jezelf en op wat is?

Een reis maken met magic truffels doe je niet zomaar. Je hebt een vraag of een intentie. Je hebt iets wat je wilt aankijken, je wilt nieuwe inzichten of ter ondersteuning van een proces. Een innerlijke reis met truffels kunnen je daarbij helpen.
Alle wijsheid zit in jezelf!
Soms is het lastig daar te komen door de aanwezigheid van verschillende interne blokkades. Is het nodig je weer even te verbinden met je innerlijke zelf? Je hogere zelf? Alle kleine hokjes in ons lijf waar zoveel informatie in ligt opgeslagen. Hokjes die vaak wel op een klein kiertje staan maar waar we toch net niet bij kunnen komen omdat we zo druk zijn in ons hoofd.
Magische truffels is, je op een mooie liefdevolle wijze weer toegang geven tot die verborgen schatten in jezelf. Een cadeaut voor jezelf, in ontspannen sferen bij jezelf thuiskomen. De sessie wordt gegeven in een veilige kleurrijke setting met ervaren begeleiders.

Historie Magische truffels
De werkzame stof in magische truffels is Psilocybine. Deze stof heeft een geestverruimend en hart openend effect op het menselijk brein en lichaam en wordt door de eeuwen heen al gebruikt door oude stammen zoals de Maya’s en de Inca’s. Deze stammen gebruikten truffels en paddenstoelen om inzichten op te doen en nieuwe wijsheden te verkrijgen. De mens begreep al heel vroeg wat deze stoffen voor je konden betekenen.

Tegenwoordig
Door de jaren heen zijn er veel dingen veranderd in hoe wij leven. We raken het contact met onszelf en de natuur steeds meer kwijt en zijn minder in staat om te voelen, omdat we altijd vanuit ons hoofd leven. Veel afleidingen zoals televisie en smartphones dragen niet bij aan ons welzijn. We leven in constante stress in deze maatschappij. Er moet van alles, en mensen raken uitgeput.
Gelukkig zie je dat steeds meer mensen bewust worden en op verschillende manieren met zichzelf aan de slag gaan. Reizen met het plantmedicijn truffels is er daar eentje van. Het gebruik hiervan wordt steeds normaler gevonden en mensen durven er daardoor ook meer open over te spreken. De stof in de magische truffels is legaal en ongevaarlijk voor mensen.

Over mijzelf
Ik ben dankbaar dat ik al veel reizen heb mogen maken met verschillende plantmedicijnen en de ontzettend mooie en diepe inzichten die ik heb mogen ontvangen. Deze heb ik kunnen toepassen in mijn eigen leven! Ik ben ontzettend veranderd in de afgelopen jaren en de manier waarop ik naar mijn leven kijk is nu heel anders geworden. Alles heeft een reden en ik ben zelf verantwoordelijk voor alles wat ik doe. Soms heb je geen keuze wat je ontvangt in dit leven maar je hebt wel een keuze hoe je er mee om kunt gaan. Dat is wat ik nog elke dag leer en geleerd heb van deze (giften van de natuur).

Ik ben heel erg dankbaar dat ik mag begeleiden bij verschillende instanties en mag leren van de mensen met wie ik werk en dat ik mensen kan helpen en ondersteunen in hun proces. Het werken met mensen is geweldig en zo leerzaam, want iedereen heeft wel het bekende rugzakje. De sharings voorafgaand van een ceremonie zijn vaak al zeer helend en inspirerend en ik blijf het knap vinden dat mensen zo open durven te zijn en aan de slag gaan met wat voor issues dan ook.
Het is dapper en heel spannend om dit soort dingen te ondernemen, maar je wordt innerlijk een rijker mens. Ik zie mezelf ook als een rijk mens door het werk wat ik mag en kan doen en ik deel mijn kennis en ervaring dan ook graag.

Hoe, waar, wat en wat niet
Wij houden de ceremonies klein met een maximaal 6 á 7 mensen in een mooie, veilige, warme en kleurrijke ruimte waar je helemaal tot jezelf mag komen. Je hebt allemaal een eigen bedje waar je die uren op zult verblijven. De ceremonie duurt van 10.00 – 20.00 en is inclusief water, thee en een hapjes achteraf.
We beginnen de ceremonie altijd met een kop thee en doen een deelronde over wie we zijn en wat onze intentie is. Ik laat iedereen een kaart trekken om de wens of intentie te bekrachtigen.
Daarna is het tijd om de shake met magische truffels erin te drinken, wanneer deze is genuttigd doen we een korte meditatie of ademhalingsoefening om dieper in ons onderbewustzijn te raken. Tijdens de reis mag je gaan liggen en gaat jouw reis gaan beginnen. Geselcteerde muziek, geuren en andere geluiden ondersteunen het proces.

De reis zelf duurt ongeveer tussen de 5 en 7 uur. Wij zijn er, om jouw proces te mogen begeleiden, niks is gek en we zijn op alles voorbereid.
Wanneer iedereen een beetje bij is gekomen volgen er: hapjes en lekkernijen (een feest kan ik je vertellen) dit, om je weer te voorzien van energie en om je langzaam weer te laten landen.
Na het eten is er een moment van nabespreking. Delen over wat je hebt ervaren tijdens je reis. Daarna ben je weer staat om veilig naar huis te gaan. Heb je nog wat langer nodig? Geen probleem. Je gaat pas weg wanneer je je weer helemaal goed voelt.

Voor wie?
Iedereen met een open mind en een nieuwsgierige blik op het leven. Mensen die nieuwe dingen willen ervaren of dingen willen onderzoeken. Dieper willen zoeken in zichzelf en opstaan voor een geweldige stroom van informatie uit je onderbewustzijn.
Deelname is vrijwillig en altijd op eigen risico.

Voor wie niet?
Mensen met psychische stoornissen.

Mensen met ernstige medische klachten. Zwangere vrouwen of als je borstvoeding geeft.

 

Aanvullende informatie

Voor aanmeldingen voor de groepsceremonies kan je mij appen, bellen of je kunt een mailtje sturen. Alle gegevens vindt je hieronder. Bij aanmelding van een ceremonie hebben we altijd even persoonlijk contact.

Een aantal dagen voor aanvang van de ceremonie zal je een mailtje ontvangen met verdere aanvullende informatie ter voorbereiding van jouw reis.

Trekt de grote van een groep jou niet, dan geef ik ook 1 op 1-2 sessies. Deze kunnen worden geboekt op een dag die van jou/jullie de voorkeur heeft. Vraag naar de voorwaarden.

Heb je naar aanleiding hiervan nog vragen, neem gerust contact met mij op. Ik sta je graag te woord.

AGENDA GROEPSCEREMONIES EN TARIEVEN

2024

Zaterdag 23 September ’23- €175,00

Zaterdag 21 Oktober ’23 –  €175,00

Zaterdag 18 November ’23 –  €175,00

Zaterdag 09 December ’23 – €175,00

Zaterdag .. Januari ’24 –  €175,00

Zaterdag .. Februari ’24-  €175,00

Zaterdag .. Maart ’24 –  €175,00

Zaterdag .. April ’24-  €175,00

Zaterdag .. Mei ’24 –  €175,00

Zaterdag .. Juni ’24 – €175,00

Zaterdag .. Juli ’24 –  €175,00

Zaterdag .. Augustus ’24 –  €175,00

Legaliteit
Magic truffels of sclerotia zijn, alhoewel ze dezelfde stoffen bevatten als paddo’s, en dezelfde werking hebben, legaal verkrijgbaar in Nederland.
De wet die in December 2008 actief werd en de paddo als illegaal bestempelde was enkel bedoeld voor de paddenstoel zelf, de sclerotia bleef ongemoeid en heeft dus dezelfde legale status als voor het verbod op paddo’s.

Het in het bezit hebben van paddo’s, of b.v. magic truffels, is volgens onderstaand verdrag volstrekt legaal. Pas als de psychoactieve stoffen worden geëxtraheerd of gesynthetiseerd is men strafbaar bezig.
Doordat paddo’s in 2008 door toenmalig minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Ab Klink ten onrechte en tegen het advies van deskundigen in, op de Opiumwet is gekomen is het in bezit hebben van deze paddenstoelen dus illegaal, ookal komen ze in Nederland gewoon in het wild voor.
Gelukkig geldt dit dus niet voor de magic truffels en kunnen we in Nederland, met deze prachtige giften van de natuur aan het werk met onszelf.

PDF

Jouw
Massage
Mevrouw

Mijn voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact.

Bel of app op 0640671400

 

Uitsluitend te bezoeken op afspraak!

Bezoekadres:

Essebaan 38

2908LK Capelle a/d Ijssel

FACEBOOK