ALGEMENE VOORWAARDEN

Gelieve schoon te zijn voor de massage, dat werkt voor iedereen het prettigst.

Er worden geen seksuele handelingen verricht, een professionele houding van de masseur naar de klant en van de klant naar de masseur is een vereiste!!!

Wilt u annuleren, dan verzoek ik u dit ten minste 3 uur voor de geplande afspraak aan mij door te geven.

Bij de standaard massages dient een anamnese formulier dient te worden ingevuld en ondertekend voor aanvang van de massage. Uw gegevens zijn strikt vertrouwelijk en zullen uitsluitend voor administratieve doeleinden worden gebruikt.

Bij de De-Armouring en Intuïtieve Massage dient een intake formulier te worden ingevuld, deze is terug te vinden op de website. Ook zullen we vooraf even telefonisch contact hebben om te zien wat ik voor je kan betekenen, wat je doel en je intentie is. Bij geen van alle bovenstaande behandeling zullen sexuele handelingen worden verricht. Niet van de masseuse naar de klant en ook niet van de klant naar de masseuse. De massesue is de gever en de klant de ontvanger, ten alle tijde. 

De massages worden vanaf een professionele behandelkamer in mijn praktijk gegeven, maar sommige massages kunnen op verzoek bij u thuis plaatsvinden.
Indien u thuis behandeld wilt worden dan breng ik daarvoor een vergoeding in rekening.
Dit betreft de benzinekosten en indien van toepassing de parkeerkosten.

Ik gebruik een standaard natuurlijk olie, deze is inbegrepen bij de prijs. Heeft u een bepaalde allergie geef dit dan door dan kan ik iets anders gebruiken. 

 

PRIVACY VERKLARING

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij zijn ons bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website en of diensten gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.
Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Jouw Massage Mevrouw.

Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Jouw Massage Mevrouw respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en diensten en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.
Bijgewerkt op: 1 juli 2018

Via deze website bieden wij allerlei diensten aan. Daarbij verwerken wij privacygevoelige informatie, ook wel persoonsgegevens genoemd.
Wij vinden het van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens.
Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt, en daarbij houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving.

 

Dit betekent bijvoorbeeld dat wij:

 

  • duidelijk vermelden voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Middels deze privacyverklaring;
  • het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • uw gegevens niet doorgeven aan derde partijen, tenzij daar wettelijk toe verplicht;
  • wanneer wij jouw gegevens delen, (enkel bij wettelijke noodzaak) afspraken maken met derde partijen om er o.a. voor  te zorgen deze niet voor andere doeleinden worden gebruikt;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken;
  • jouw recht respecteren om jouw persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage aan te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

 

Als je naar aanleiding van deze privacyverklaring contact met ons wilt opnemen, dan kan dat via onderstaande contactgegevens.
Per email : info@jouwmassagemevrouw.nl

Jouw
Massage
Mevrouw

Mijn voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact.

FACEBOOK