ALGEMENE VOORWAARDEN

Gelieve schoon te zijn voor de massage, dat werkt voor iedereen het prettigst. Geen sterke ruikende parfums of ahtershave te gebruiken.

Er worden geen seksuele handelingen verricht, een professionele houding van de masseur naar de klant en van de klant naar de masseur is een vereiste!!!

Wilt u annuleren, dan verzoek ik u dit ten minste 24 uur voor de geplande afspraak aan mij door te geven.

Bij de standaard massages dient een anamnese formulier dient te worden ingevuld en ondertekend voor aanvang van de massage. Uw gegevens zijn strikt vertrouwelijk en zullen uitsluitend voor administratieve doeleinden worden gebruikt.

Voorafgaand aan de De-Armouring en Intuïtieve Tanrtra Massage heb ik graag vooraf even telefonisch contact. Dan weten we van elkaar wie we zijn. Je kunt aangeven wat bnodig is en kan ik aangeven wat ik voor je kan betekenen. Bij geen van alle bovenstaande behandeling zullen sexuele handelingen worden verricht. Geen happy endings en op jouw sexuele energie zal niet worden gehandeld. Niet van de masseuse naar de client en ook niet van de client naar de masseuse. De massesue is de gever en de klant de ontvanger, ten alle tijde.

De massages worden in één van de  professionele behandelkamers in mijn praktijk gegeven.

Ik gebruik een standaard natuurlijk olie, deze is inbegrepen bij de prijs. Heeft u een bepaalde allergie ergens voor, geef dit dan door dan kan ik iets anders gebruiken.

Er kan contant of per tikkie worden afgerekend, altijd voorafgaand aan een sessie. 

Bij te late annulatie wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. 

Er is altijd een hond aanwezig. Hou hier rekening mee in verband met allergie.

Kom op tijd, ben je te laat dan gaat dit van de door jou gereserveerde tijd af.

 

PRIVACY VERKLARING

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij zijn ons bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website en of diensten gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.
Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Jouw Massage Mevrouw.

Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Jouw Massage Mevrouw respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en diensten en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.
Bijgewerkt op: 1 juli 2018

Via deze website bieden wij allerlei diensten aan. Daarbij verwerken wij privacygevoelige informatie, ook wel persoonsgegevens genoemd.
Wij vinden het van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens.
Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt, en daarbij houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving.

 

Dit betekent bijvoorbeeld dat wij:

 

  • duidelijk vermelden voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Middels deze privacyverklaring;
  • het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • uw gegevens niet doorgeven aan derde partijen, tenzij daar wettelijk toe verplicht;
  • wanneer wij jouw gegevens delen, (enkel bij wettelijke noodzaak) afspraken maken met derde partijen om er o.a. voor  te zorgen deze niet voor andere doeleinden worden gebruikt;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken;
  • jouw recht respecteren om jouw persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage aan te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

 

Als je naar aanleiding van deze privacyverklaring contact met ons wilt opnemen, dan kan dat via onderstaande contactgegevens.
Per email : info@jouwmassagemevrouw.nl

Jouw
Massage
Mevrouw

Mijn voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact.

Bel of app op 0640671400

 Uitsluitend te bezoeken op afspraak!

maaandag tm vrijdag

10.00 - 20.00

Bezoekadres:

Essebaan 38

2908LK Capelle a/d Ijssel

FACEBOOK