JOUW MASSAGE MEVROUW

De-Armouring
de-armouringcontact

Armour kun je zien als een schild of een harnas van energie wat zit opgeslagen in je lichaam. Het is energie die onbewust door het lichaam wordt vastgehouden. Het kan komen door nare ervaringen die jij hebt meegemaakt, een trauma. Dit kan jeugdtrauma zijn. Het kan zelfs zijn ontstaan in de baarmoeder. Seksueel trauma en andere nare of zelfs een leuke ervaringen. Alles wat geen expressie heeft gehad keert zich inwaarts en slaat zich op in je lichaam.

Je hebt van diverse ervaringen bewust emoties opgeslagen in je lichaam, daar kan je vaak dus bewust mee aan de slag. Naast deze bewuste emoties kun je ook onbewust emoties opslaan in je lichaam, zoals boosheid, angst, schuldgevoel, schaamte en verdriet. Omdat deze onbewust zijn worden deze vaak niet verwerkt en slaan ze zich op in je lichaam waardoor er een harnas vormt. Dit harnas zorgt er ook voor dat je pijn minder voelt en je levensenergie niet optimaal stroomt. Je kunt zelfs onbewust handelen of reageren in bepaalde situaties als je wordt getriggerd ergens door zonder dat je dit  bewust door hebt, je lichaam is ontzettend slim.

Door middel van liefdevolle bewuste aanraking in combinatie met geluid en ademhaling, kunnen deze emoties vrijkomen en zal de energie weer vrij stromen door jouw lichaam waarna je je lichter en vrijer voelt.

Oude gedachten en patronen worden doorbroken die jou tegenhouden om het leven te leiden dat je wilt leiden. Je mag alles loslaten en je echt vrij voelen in je lichaam en in je geest.

Je kunt met een sessie al geholpen zijn maar bij diepliggend trauma zijn vaak meerdere sessies nodig.

Hoe ziet een sessie eruit?

Een sessie duurt 2 tot 2.5 uur. Bij de eerste sessie is er een intake van 30 minuten om zo te bespreken wat er nodig is voor jou en hoe we daar kunnen komen.

Elke sessie start met korte bespreking van wat nodig is voor jou die dag en welke delen van het lichaam we zullen behandelen en wat jouw grenzen zijn op dat moment. De delen van het lichaam die kunnen worden behandeld zijn hoofd, nek, kaak, borst, rug, benen en het bekken gebied. Daarna doen we een korte meditatie of grondingsoefening om even te mogen landen in jezelf.

Tijdens de sessie begeleid ik je om zo goed mogelijk in je lichaam te komen en te blijven door middel van verschillende lichte aanrakingen. Jij blijft je bewust bij jouw ademhaling om te goed te voelen welke sensaties er allemaal naar boven komen. Alles gebeurd in een warme en veilige setting zodat jij je op je gemak en veilig kunt voelen. Tijdens de sessie mag je altijd aangeven of ik ergens moet blijven en ergens moet mee moet stoppen om wat voor reden dan ook. De woorden blijf en stop zullen we hiervoor standaard aanhouden.

Geen sessie is het zelfde, soms komt er tijdens de sessie iets naar boven. Huilen, lachen, trillen, diverse emoties van klein tot heftig kunnen zich voordoen. Weet dat je alles mag laten gaan tijdens de sessie, de energie wil je lichaam verlaten dus laat het dan ook los, anders blijft het in je lichaam zitten en kan t bij een volgende sessie pas weer naar boven komen. Soms komt er tijdens de sessie niet veel los maar na een paar dagen pas, weet dat je dit altijd kunt delen met mij. Alles mag er zijn en alles is goed, ook als dit niks is. Er gebeurd altijd wel iets in het lichaam, zelf als je niks bewust merkt.

Na de sessie is er even de tijd om weer tot jezelf te komen en kunnen we indien nodig nog wat delen. Dit mag ook altijd op een later tijdstip.

Heb ik je interesse gewekt of heb je vragen, neem dan contact met mij op om een afspraak in te plannen.

Jouw
Massage
Mevrouw

Mijn voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact.

FACEBOOK