JOUW MASSAGE MEVROUW

Intuïtieve Tantra Massage
Intuïtieve Tantra Massage

“Een liefdevolle hulde aan het lichaam”

Bij een intuïtieve tantra massage draait alles om het verwennen van je lichaam met zachte aanrakingen, volledige aandacht en het herstellen van de levensenergie. Het gaat om totale overgave, puur genieten, zonder specifiek doel voor ogen. Deze massage richt zich op ontspanning en openheid van zowel lichaam als geest, in plaats van het verlichten van spanning op een specifieke plek. Wanneer je lichaam en geest volledig ontspannen zijn, zal de levensenergie weer vrij door je hele lijf gaan stromen. Met behulp van liefdevolle aanraking wekken we deze krachtige en zachte energie op. Dit brengt je meer in balans en verbindt je dieper met jezelf. Als je weer diepere verbinding met jezelf voelt, zal alles in je leven meer moeiteloos verlopen.

De aanraking kan variëren van zachte massages tot iets stevigere drukpunten en subtiele bewegingen zoals schudden en stretchen, inclusief een aantal yoga-houdingen om eventuele blokkades in je lichaam los te maken. Hoewel de massage als sensueel kan worden ervaren, heeft het geen seksuele intenties of doelen. Er wordt niet naar een hoogtepunt toegewerkt en er is geen focus op de geslachtsdelen (lingham/yoni). Deze worden echter wel respectvol meegenomen als onderdeel van jouw lichaam.

Hoe heerlijk is het om te kunnen ontvangen zonder iets terug te hoeven geven? Om je volledig over te geven en te genieten van liefdevolle aanrakingen zonder oordeel. Om terug in je lichaam te komen en alles wat je tijdens de sessie tegenkomt te omarmen. Weg van je gedachten en in je lichaam.

Ik begin altijd met een korte meditatie om je voor te bereiden op de massage. Op die manier halen we jouw gedachten weg en land je dieper in jouw lichaam. Elke massage die ik geef is anders, omdat ik me afstem op jouw behoeften en energie. Het kan speels of juist heel zacht zijn, soms ook iets steviger. Dat hangt af van hoe de energie zich ontvouwt. Hoe meer jij je overgeeft aan het proces van de sessie, hoe meer energie er kan stromen en zal stromen. We kunnen vooraf bespreken wat er nodig is, maar vaak zien we tijdens de sessie vanzelf wat er zich aandient.

De intuïtieve tantra massage is een full body massage zonder seksuele handelingen. Er wordt niet gestreefd naar een hoogtepunt en er wordt niet gewerkt met jouw seksuele energie. Ik ben degene die geeft en jij bent degene die ontvangt, altijd. De massage vindt plaats op een mat, niet op een tafel. Je bent volledig ontkleed, tenzij je liever je ondergoed aanhoudt – wat jij prettig vindt! Wat betreft mijn kleding pas ik me aan om de balans te waarborgen. De ruimte is prachtig, veilig en warm, alles om ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt en volledig kunt ontspannen.

Voorafgaand aan de massage drinken we samen een kopje thee, zodat jij even kunt landen en we kunnen bespreken wat op dat moment voor jou nodig is. Na de massage is er tijd om bij jezelf te komen, een kopje thee te drinken of nog iets te delen.

Tijdens de massage maak ik gebruik van verwarmde geurloze kokosolie. Als je hier allergisch voor bent, geef dit dan aan, dan gebruik ik iets anders.

Na de massage kunnen veranderingen in je lichaam en geest optreden doordat de energie weer vrij kan stromen. Dit effect kan nog een paar dagen aanhouden. Reflexen worden versterkt en blokkades worden verlicht. Dit is een prachtig proces waarbij je je overgeeft aan het voelen van je lichaam en geest.

Voordelen van een tantra massage:

– Diepe ontspanning van lichaam en geest

– Een mooie transformatie waarbij jouw energie vrijer kan stromen

– Een diepere verbinding met jezelf, je lichaam en je omgeving

– Meer rust en vrede in jezelf ervaren

– Je overgeven en ervaren zonder verwachtingen

– Diepgaande aanraking op zielsniveau

– Aanraking met liefde en respect vanuit mijn hart

– Het gevoel gezien te worden

– Genieten van de doelloosheid

Wat is tantra niet?

– Vluchtige seksuele contacten

– Het streven naar een orgasme

– Iets spannends om gewoon eens te proberen

Als deze beschrijving je aanspreekt, maak dan gerust een afspraak en dan kijken we samen wat er mogelijk en nodig is. Als dit je eerste keer is, hebben we altijd even kort telefonisch contact om te bespreken wat jouw behoeften zijn en wat ik voor jou kan betekenen.

Voel je welkom en voel je vrij.

Jouw
Massage
Mevrouw

Mijn voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact.

Bel of app op 0640671400

 

Uitsluitend te bezoeken op afspraak!

Bezoekadres:

Essebaan 38

2908LK Capelle a/d Ijssel

FACEBOOK