JOUW MASSAGE MEVROUW

Intuïtieve Massage
Intuïtieve Massage contact

Bij een intuïtieve massage gaat om een liefdevolle aanraking, volledige aandacht voor jouw lichaam en het weer laten stromen van jouw levensenergie. Het is een massage die is gericht op ontspannen van lichaam en geest en niet zozeer op spanning op een bepaalde plek in je lichaam. Wanneer je lichaam en geest in volle ontspanning komen zal je levensenergie weer vol door je lijf heen gaan stromen. Je komt meer in balans en in verbinding met jezelf. De aanraking kan variëren van heel zacht masseren tot wat steviger masseren en kneden, drukpunten en zachtjes schudden van jouw lichaam en soms wat yoga houdingen.

Hoe fijn is het te mogen ontvangen en weer terug in je lichaam te komen en te omarmen wat je tegenkomt tijdens een sessie?

Elke massage die ik geef is anders wat betekend dat ik mij afstem op jouw lichaam en behoeften. We  kijken vooraf wat er nodig is en tijdens de sessie wat er zich aandient.

Het gaat hier om een full body massage zonder seksuele handelingen. Ik ben de gever en jij de ontvanger, ten alle tijde. Het is een massage op de mat dus niet op de tafel. Je bent geheel ontkleed of je houdt je ondergoed aan, net wat jij prettig vindt. Ik bedek delen van je lichaam waar ik niet mee bezig ben met een sarong. De ruimte is veilig en warm, alles om jou op je gemak te stellen en je volledig te kunnen laten ontspannen.

De sessie duurt 2 uur en na de massage heb je tijd om nog even tijd om bij jezelf aan te komen en een kop thee te drinken of nog iets te delen

Tijdens de massage gebruik ik warm gemaakte kokosolie, heb je hier een allergie voor geef het aan dan gebruik ik iets anders.

Na de massage kunnen er dingen in je lijf en in je hoofd anders voelen doordat de energie weer vrij is gaan stromen. Reflexen worden versterkt en blokkades worden verlicht. Dit is een mooi proces van je overgeven aan het voelen van je lijf en je geest.

 

Voel je hier een uitnodiging voor maak dan een afspraak en dan kijken we wat er mogelijk en nodig is.

Voorafgaand aan de behandeling dien je een formulier in te vullen en hebben we even kort telefonisch contact.

 

Wees welkom en voel je vrij.

Jouw
Massage
Mevrouw

Mijn voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact.

FACEBOOK