JOUW MASSAGE MEVROUW

Intuïtieve Tantra Massage
Intuïtieve Tantra Massage contact

“Een ode aan het lichaam”

Bij een intuïtieve tantra massage gaat om een liefdevolle aanraking, volledige aandacht voor jouw lichaam en het weer laten stromen van jouw levensenergie. Volledige overgave en puur genieten. Het is een volledige lichaamsmassage die is gericht op ontspannen en openen van jouw lichaam en geest en niet zozeer op spanning op een bepaalde plek in je lichaam. Wanneer je lichaam en geest in totale ontspanning komen zal je levensenergie weer vol door je lijf heen gaan stromen. Door middel van de massage wekken we dit ook op. Je komt meer in balans en in verbinding met jezelf. Doordat je de diepere verbinding met jezelf weer gaat voelen zal alles in je leven meer in de flow komen. 

De aanraking kan variëren van heel zacht masseren tot wat steviger masseren en kneden, drukpunten en zachtjes schudden van jouw lichaam en wat strekkingen door middel van een aantal yoga houdingen om nog meer blokkades in jouw lichaam los te kunnen maken. De massage kan als sensueel worden ervaren maar is niet sexueel. Er is geen hoogtepunt en hier wordt ook niet naartoe gewerkt.

 Hoe fijn is het te mogen ontvangen, zonder dat je iets voor terug hoeft te geven? Volledig in overgave te gaan en te genieten. Liefdevol te worden aangeraakt zonder oordeel. Terug in je lichaam te komen en te omarmen wat je tegenkomt tijdens een sessie. Uit je hoofd en in je lichaam.

Elke massage die ik geef is anders wat betekend dat ik mij afstem op jouw lichaam en behoeften. We kunnen vooraf bespreken wat er nodig is, maar tijdens de sessie zien we vaak genoeg wat er zich aandient.

Het gaat hier om een full body massage zonder seksuele handelingen. Er is geen hoogtepunt en hier wordt ook niet naartoe gewerkt. Ik ben de gever en jij de ontvanger, ten alle tijde. Het is een massage op de mat dus niet op de tafel. Je bent geheel ontkleed of je houdt je ondergoed aan, net wat jij prettig vindt. De ruimte is veilig en warm, alles om jou op je gemak te stellen en je volledig te kunnen laten ontspannen.

Na de massage heb je tijd om nog even tijd om bij jezelf aan te komen en een kop thee te drinken of nog iets te delen.

Tijdens de massage gebruik ik warm gemaakte kokosolie, heb je hier een allergie voor geef het aan dan gebruik ik iets anders.

Na de massage kunnen er dingen in je lijf en in je hoofd anders voelen doordat de energie weer vrij is gaan stromen. Reflexen worden versterkt en blokkades worden verlicht. Dit is een mooi proces van je overgeven aan het voelen van je lijf en je geest.

Voel je hier een uitnodiging voor maak dan een afspraak en dan kijken we wat er mogelijk en nodig is.

Kom je voor de eerste keer dan hebben we t liefst even kort telefonisch contact.

 

Wees welkom en voel je vrij.

Jouw
Massage
Mevrouw

Mijn voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact.

FACEBOOK