EEN DEEL VAN JOU DEELT MEE IN

MIJN DOEL

welke GOEDE DOELEN SPONSOR IK

En jij draagt bij na elke massage

Naast hard werken heb ik ook een grote liefde voor dieren. Helemaal honden

Ik heb zelf een American Bully die altijd bij me is waar ik ook ga of sta. Op werk is hij ook altijd bij me en ligt heerlijk te snurken als ik keihard aan t werk ben.

Wat ik in al die jaren van reizen zie is de schaduwkant van de mens en hoe slecht ze voor dieren kunnen zijn. Honden, katten en alle dieren op onze planeet. Al jaren doneer ik aan verschillende doelen, van Greenpeace, tot Stg, Varkens in nood. de dieren bescherming en andere organisaties.

Na mijn vakanties van de afgelopen jaren in Spanje en Thailand ben ik geraakt door het werk van een aantal organisaties die alles op alles zetten voor het welzijn van honden.

LAW, Lanta Animal welfare in Thailand, waar ik zelf heb mogen helpen met schoonmaken van de hokken, voeren van de honden en het uitlaten. Alles wat ze daar doen is op basis van donaties en zonder onze hulp redden ze het niet.

Ook ACE Charity is Spanje zet zich in kei en keihard in voor de straat honden in Spanje. Ik volg ze al een tijd op social media en de filmpjes zijn hartverwarmend.

Via mijn kennis ben ik in aanraking gekomen met Stichting Leeuw, gevestigd in Anna Paulowna. Zij werkt daar zelf al 5 jaar als vrijwilligster en verteld altijd met veel passie over haar werk en wat ze allemaal doen.

Het is een prachtig dieren park dat heel veel dieren maar met name grote katachtigen redt van diverse situaties. Circus dieren, tijgers en leeuwen die als huisdier werken gehouden en dieren uit Dierentuinen in ontzettend arme landen of oorlogs gebieden.

Sommige van deze katachtigen zetten ze weer uit naar het wild, in beschermde omgevingen waar de dieren thuis horen.

Dit zijn een aantal van de doelen die ik steun en waarmee ik ook met het geld dat ik met masseren verdien wat meer donaties naartoe wil maken. Ik hoop mensen bewust te kunnen maken van het dierenleed wat er is, over heel de wereld.

Samen kunnen we het mooier maken.

 

Liefs Nathalie

 

Jouw
Massage
Mevrouw

Mijn voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact.

Bel of app op 0640671400

 Uitsluitend te bezoeken op afspraak!

maaandag tm vrijdag

10.00 - 20.00

Bezoekadres:

Essebaan 38

2908LK Capelle a/d Ijssel

FACEBOOK