jouw massage mevrouw  

MASSAGES

wat voor massages bied ik

meerdere opties mogelijk

ONSTSPANNINGS MASSAGE

We rennen allemaal rond als kippen zonder kop, druk bezig met onze overvolle agenda’s. En laten we eerlijk zijn, dat kan behoorlijk stressvol zijn. Maar wist je dat die stress ook lichamelijke klachten kan veroorzaken? Denk aan hoofdpijn, slapeloosheid en spierpijn. Gelukkig is er een oplossing: de ontspanningsmassage! Deze magische behandeling helpt niet alleen bij het verlichten van jouw klachten, maar zorgt er ook nog eens voor dat je na afloop helemaal zen bent.

Tijdens een ontspanningsmassage wordt jouw hele lichaam professioneel onder handen genomen. De massage laat alle spanning en vermoeidheid als sneeuw voor de zon verdwijnen en geeft je in plaats daarvan een flinke dosis nieuwe energie. Door de massage wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, wat leidt tot verwijding van de bloedvaten en prikkeling van het zenuwstelsel. Klinkt goed, toch? En maak je geen zorgen, deze massage is lekker zacht. Maar als je liever iets steviger gemasseerd wilt worden, kun je dat natuurlijk altijd aangeven. En hoe lang duurt zo’n massage nou eigenlijk? Dat bepalen we samen!

Dus als het leven even te hectisch wordt en je toe bent aan wat ontspanning, zoek dan niet verder dan de ontspanningsmassage. Het is dé manier om stress te bestrijden en tegelijkertijd heerlijk te relaxen. Dus gooi die drukke planning even overboord en geef jezelf die welverdiende rust!

De kenmerken van een ontspanningsmassage:

Doel: Rust en algehele ontspanning van uw lichaam en geest.
Power: Zachte tot gemiddelde druk.
Zones: Hoofd, nek, schouders, rug, benen (voorkant en achterkant), armen en voeten.
Effect
Betere doorbloeding en doorstroom van lichamelijke en emotionele energie, waardoor u zich vitaler en energieker voelt.

SPORTMASSAGE

Sport is super leuk! Het is een geweldige manier om even stoom af te blazen in ons drukke leventje. Maar hé, als je net begint met sporten, is het belangrijk om rustig aan te doen en langzaam op te bouwen. Voor de meer ervaren sporters is het cruciaal om een goede balans te vinden tussen training, herstel en rust. Dat zorgt namelijk voor de allerbeste prestaties!

Heb je er weleens aan gedacht om sportmassages uit te proberen? Ze zijn echt top om je lichaam en spieren in topconditie te houden. Vooral als je veel sport, kan het slim zijn om regelmatig zo’n massage in te plannen.

Een sportmassage is een stevige massage die zich voornamelijk richt op de spieren. Het doel? De doorbloeding van de spieren verbeteren en daardoor de afvalstoffen sneller afvoeren uit het spierweefsel. Dit zorgt ervoor dat je conditie beter wordt en blessures sneller genezen.

En weet je wat nou zo fijn is? Zo’n massage is niet alleen voor sporters die voor of na het sporten willen genieten, maar ook voor iedereen die wel eens last heeft van bijvoorbeeld een stijve nek en/of schouders na een hectische werkdag. Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf die heerlijke ontspanning!

De kenmerken van een sportmassage:

Doel: Betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen.

Power: Harde druk.
Zones: Rug, benen (achterkant en voorkant) en zo nodig armen en hoofd.
EffectDe aandacht gaat vooral uit naar de plaatsen van het lichaam waar u het meeste last van heeft. Versoepelen van stijve spieren, versnellen van het genezingsproces.

De dag na de massage kunnen bepaalde plekken beurs aanvoelen. Dit verdwijnt vanzelf.

 

Een sportmassage mag nooit worden toegepast bij een spierscheur, ontsteking, wond of koorts.

RUG, NEK EN SHOUDER MASSAGE

Een nek/schouder/rug-massage verbetert de lichamelijke functies en vermindert vermoeidheid en stress. Bovendien werkt het uitstekend tegen hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek, zeer goed voor mensen met een kantoorbaan.
Wanneer kiest u voor deze massage: als u klachten of spierpijn heeft aan de nek, schouders of rug.


De kenmerken van een ontspanningsmassage:

Doel: Ontspanning, wegnemen van knelpunten en blokkades 

PowerGemiddelde tot harde druk.
Zones: Nek, schouders en rug.
Effect
Afvalstoffen worden verwijderd en uw (spannings-)klachten verlicht. Omdat uw bloedsomloop verbeterd kunnen uw evt. klachten sneller genezen.

De dag na de massage kunnen bepaalde plekken beurs aanvoelen. Dit verdwijnt vanzelf.

Magic Massage

De Magic Massage is de Intuïtieve Tantra Massage, alleen wordt hier voorafgaand aan de massage een kleine dosis truffels genuttigd. Hierdoor raak je zeer ontspannen en kom je meer in je onderbewustzijn terecht. Je komt op diepere lagen van jezelf  waardoor je meer uit je hoofd komt, jezelf beter kunt overgeven en makkelijker kunt voelen. Een prachtige manier om dichterbij jezelf te komen.

De sessie loopt net zoals de Intuïtieve Tantra Massage alleen duurt deze 2.5 uur. (Lees onder kopje Intuïtieve Tantra Massage voor meer informatie over het verloop van de sessie).

Je bent minimaal 4 uur nuchter bij aanvang. Dit omdat dan de truffels het beste werken. Wanneer je binnenkomt drinken we een kop thee en daarna ontvang je de shake of thee met de magic truffels erin. Deze heeft even nodig om in te werken.

We starten de sessie met een meditatie of wat ademwerk om meer in het onderbewustzijn te komen. Daarna starten we met de massage. Er kan zich vanalles aandienen tijdens eens sessie. Pijn, verdriet, trillen, lachen of een compleet diepe ontspanning. Alles mag er zijn en wordt met liefde ontvangen.

Na de sessie zijn er nog wat lekkernijen en kan je rustig bijkomen. Je bent daarna weer prima in staat om veilig naar huis te gaan.

 

De kenmerken van de Magic Massage:

Doel: Dieper contact met jezelf
Power: Zachte tot harde druk
Zones: Full body.
Effect: Jezelf beter voelen,  makkelijker loslaten van stress, opruimen van interne energie blokkades

 

Cupping en massage Gun

Cupping en massage guns: een diepere ervaring

Cupping en massage guns worden steeds populairder als aanvulling op traditionele massages. Deze technieken kunnen de spieren dieper bereiken dan met alleen handen mogelijk is. Ook ik maak steeds meer gebruik van beide technieken en zie mooie resultaten bij mijn cliënten. Hieronder een kleine uitleg over beide.  

Cupping is een techniek waarbij glazen of siliconen cups op de huid worden geplaatst. Door vacuüm te creëren wordt de huid omhoog getrokken, waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd en spierspanning wordt verminderd. Het kan helpen bij het verlichten van pijn, het bevorderen van ontspanning en het kan zelfs helpen bij  het loslaten van verklevingen van het bindweefsel en ook dat helpt de doorbloeding te verbeteren, gifstoffen af te voeren en spierpijn te verminderen. Het is een geweldige aanvulling op traditionele massages omdat het soms dieper kan werken dan mijn handen alleen.

En laten we de massage guns niet vergeten! Deze geweldige apparaten maken gebruik van snelle, ritmische bewegingen om spanning in je spieren los te maken. Ze zijn ook heel geschikt als aanvulling op traditionele massages. Met hun pulserende bewegingen kunnen ze diep doordringen in je spieren, wat resulteert in snelle verlichting van spierspanning en pijn.

Ik pas de technieken toe bij de sport maar vaak ook bij de ontspanningsmassage, afhankelijk van wat er nodig is. Dit gaat natuurlijk altijd in overleg. Of we nu kiezen voor cupping of een massage gun, beide technieken hebben verschillende voordelen voor het verlichten van pijnlijke spieren en het ontspannen van je lichaam.

Jouw
Massage
Mevrouw

Mijn voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact.

Bel of app op 0640671400

 Uitsluitend te bezoeken op afspraak!

maaandag tm vrijdag

10.00 - 20.00

Bezoekadres:

Essebaan 38

2908LK Capelle a/d Ijssel

FACEBOOK