jouw massage mevrouw

MASSAGES

welke massages bied ik

meerdere opties mogelijk

Ontspannings-massage

We zijn in deze dagen allemaal gehaast bezig en hebben vaak een drukke planning, dit kan stress veroorzaken. Wanneer dit te lang aanhoudt, kan het ook lichamelijke klachten veroorzaken waaronder b.v, hoofdpijn, slecht slapen en spierklachten. Ontspanningsmassage behandelt uw klachten en zorgt er ook voor dat u zich na de behandeling relaxter voelt.

Een ontspanningsmassage is een professionele massage van het hele lichaam die zorgt ervoor dat spanning en vermoeidheid afnemen en u in plaats daarvan nieuwe energie zal geven. De massage activeert de bloedcirculatie waardoor o.a. verwijding van de bloedvaten plaatsvindt, waardoor het zenuwstelsel wordt geprikkeld. Deze massage is wat zachter maar u kunt altijd aangeven wat voor u prettig voelt. De duur kan verschillen en doen we in overleg.

De kenmerken van een ontspanningsmassage:

Doel: Rust en algehele ontspanning van uw lichaam en geest.
Power: Zachte tot gemiddelde druk.
Zones: Hoofd, nek, schouders, rug, benen (voorkant en achterkant), armen en voeten.
Effect
Betere doorbloeding en doorstroom van lichamelijke en emotionele energie, waardoor u zich vitaler en energieker voelt.

Sportmassage

Sport is leuk, het is een goede uitlaatklep in ons drukke leven.
Zorg er als startende sporter voor, dat u het rustig opbouwt. Voor de getrainde sporter is een goede balans tussen training, herstel en rust belangrijk. Dat zorgt voor de beste prestatie.
Sportmassage is een goede manier om het lichaam en zijn spieren in goede conditie te houden. Sport u veel, dan is het een aanbeveling om regelmatig een sportmassage in te plannen.

Sportmassage is een massage die stevig en meer op de spieren is gericht met als doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren en daardoor de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. Hierdoor verbetert de conditie en zullen blessures sneller herstellen.

Niet alleen voor sporters om voor of na het sporten te ondergaan, maar voor iedereen die wel eens last heeft van bijvoorbeeld een vastzittende nek en/of schouders of gewoon na een drukke werkdag.

De kenmerken van een sportmassage:

Doel: Betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen.

Power: Harde druk.
Zones: Rug, benen (achterkant en voorkant) en zo nodig armen en hoofd.
EffectDe aandacht gaat vooral uit naar de plaatsen van het lichaam waar u het meeste last van heeft. Versoepelen van stijve spieren, versnellen van het genezingsproces.

De dag na de massage kunnen bepaalde plekken beurs aanvoelen. Dit verdwijnt vanzelf.

 

Een sportmassage mag nooit worden toegepast bij een spierscheur, ontsteking, wond of koorts.

Nek, Schouder, Rugmassage

Een nek/schouder/rug-massage verbetert de lichamelijke functies en vermindert vermoeidheid en stress. Bovendien werkt het uitstekend tegen hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek, zeer goed voor mensen met een kantoorbaan.
Wanneer kiest u voor deze massage: als u klachten of spierpijn heeft aan de nek, schouders of rug.


De kenmerken van een ontspanningsmassage:

Doel: Ontspanning, wegnemen van knelpunten en blokkades 

PowerGemiddelde tot harde druk.
Zones: Nek, schouders en rug.
Effect
Afvalstoffen worden verwijderd en uw (spannings-)klachten verlicht. Omdat uw bloedsomloop verbeterd kunnen uw evt. klachten sneller genezen.

De dag na de massage kunnen bepaalde plekken beurs aanvoelen. Dit verdwijnt vanzelf.

Stoelmassage

Een stoel-massage is een korte massage van nek, rug en schouders op een speciale speciaal hiervoor bestemde stoel. Op kantoor kan het een effectieve manier zijn om werkstress te verlichten bij de werknemers.
Werkstress kan diverse fysieke klachten veroorzaken en dit kan leiden tot hoger ziekteverzuim.

De massage vindt plaats terwijl u uw kleding aanhebt en zonder olie, kan daarom op vrijwel elke gewenste locatie uitgevoerd worden en is daarom ook laagdrempelig.

 

De kenmerken van een stoelmassage:
Doel: Verhogen vitaliteit
PowerGemiddelde tot harde druk
Zones: Hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen.
Effect
Energieker, vermindering evt hoofdpijn, vermindering RSI

U kunt mij ook inhuren om te masseren op evenementen. Een massage, gegeven aan een stand bezoeker, laat zeker een goede impressie achter!

Tarieven in overleg.

Hot Stone Massage

De hotstone massage is een volledige lichaamsmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme, gladde basalt stenen. Het zorgt voor een  volledige ontspanning van het lichaam. Het geeft  een diep en ontspannend effect op het zenuwstelsel, dat dagelijks door vele stressfactoren uit balans kan worden gebracht. Ook helpen de warmte en de massagetechnieken om stijve spieren los te maken. Daarom is de hotstone massage een ideale massagebehandeling bij spierpijn. De hotstone massage stimuleert eveneens de bloedsomloop en de werking van de organen. Daardoor worden afvalstoffen gemakkelijker uit het lichaam weggevoerd.

De kenmerken van een hotstone massage:
Doel: Ontspanning van het gehele lichaam en geest
Power:  Zachte tot gemiddelde druk
Zones: Hoofd, schouders, rug, benen, armen en voeten ( Voor en achterkant)
Effect: De hotstone massage draagt bij aan het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Vooral bij klachten van stress, vermoeidheid, spier-en gewrichtspijn, slechte bloedcirculatie en fybromalgie.

Jouw
Massage
Mevrouw

Mijn voorkeur gaat altijd uit naar even persoonlijk contact.

FACEBOOK