Hallo lieve mensen,

 

Dit is dan nieuwsbrief nummer één. Ik wil jullie hiermee op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen, dingen waar ik mij mee bezighoud en nieuwe dingen die ik wil gaan opzetten.  

Ik ben massagetherapeut, tantramassagetherapeut en mag werken en begeleiden met mooie plantmedicijnen, waarvan één de truffel is. Mijn passies zijn het helpen van anderen en persoonlijke groei. Op werkgebied en op mijn eigen levenspad. Deze passie is ontstaan nadat ik zelf een burn-out heb gehad en klaar was met het leven dat ik leed. 

Ik ben  van mening dat we allemaal de kracht bezitten om een prachtig, vol en gezond leven te leiden. Ik herhaal altijd de tekst van Pippi Langkous. “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kan!”. 

Naast de één op één sessies die ik al geef, start ik dit jaar met het geven en begeleiden van groepsceremonies met de truffel. Een mooi, krachtig en toegankelijk medicijn. Dit ga ik samen doen met de hulp van een aantal  begeleiders die allemaal hun eigen kennis en kracht hebben.  

De eerste ceremonie zal op 23 september 2023 plaatsvinden.

Het begeleiden en spaceholden van mensen bij plantceremonies is ontzettend dankbaar werk. Kennis doorgeven en delen is zo belangrijk.  Zien hoe mensen in mooie processen zitten, zichzelf ontpoppen en langzaam veranderen  naar een betere versie van zichzelf is prachtig.  Het is leerzaam op alle vlakken. Leerzaam voor de mensen die mogen reizen, maar ook voor ons als begeleiders.

In mijn werk als massagetherapeut, heb ik elke dag weer andere mensen, andere verhalen en andere lichamen op de tafel. Het is fijn om mensen te mogen helpen met allerlei verschillende issues of gewoon even helemaal te laten ontspannen. Massage wordt vaak als een luxe gezien, maar aanraking van het lijf is noodzakelijk. Het losmaken van spieren is geweldig voor het ontspannen van je zenuwstelsel, goed voor je bloedsomloop en een weldaad voor je algehele staat van zijn.

Voor mijn werk als tantratherapeut geldt hetzelfde, alleen werken de sessies op een veel dieper niveau van het bewustzijn. Tantra wordt vaak verward met seksualiteit.
Ja, dit is onderdeel van ons bestaan, maar voor mij draait tantra om zelfliefde, verbinding en balans. Vanuit die drie pijlers dichter bij jezelf komen, alles in het leven aan kunnen en leven vanuit het hart. Jezelf durven openstellen vanuit liefde, voor alles dat op je pad komt. Door middel van een mooie massagesessie, die wordt gegeven op een mat op de grond, kan je leren weer meer in contact met jezelf te komen. Tantra is alles en niets, maar heel bijzonder als je je er verder in verdiept. 

Mocht je wat meer willen weten van wat ik doe of interesse hebben in een sessie neem dan contact met mij op en dan kan ik zien wat ik voor je kan betekenen.

Liefs Nathalie Croese