Hallo lieve jij

2023 is heerlijk afgesloten en 2024 is nog beter begonnen. Het is alweer bijna half januari, de oliebollen zijn verteerd en ik ben net terug van een paar dagen zon. Heerlijk een aantal dagen in Egypte geweest, weg van de drukte en vooral even weg van de kou. De dag van vertrek uit Egypte zaten we om één uur ’s middags nog aan het strand en om half tien in de avond waren we weer in Nederland met 0 graden op de teller. Klein verschilletje, maar ach.

Grote contrasten op vakantie gezien. We zijn twee dagen naar Caïro geweest om de piramides te bezoeken en de stad te verkennen. Wat een drukte, mensen die veelal overleven in plaats van leven. Wat hebben we dan toch geluk dat we hier zijn geboren. Ik heb veel gereisd, maar altijd wanneer ik thuiskom realiseer ik me weer hoe rijk dit land is waarin ik geboren ben.

Nu weer thuis en aan het werk, nieuwe dingen opzetten en workshops uitwerken voor stellen die willen werken aan hun relatie. Massage, intimiteit, ademhaling en zelfs met truffels; we gaan verschillende programma’s samenstellen om aan diverse behoeften te kunnen voldoen. Of je nu graag in een kleine groep wilt meedoen of liever privé boekt, we hebben mogelijkheden voor iedereen.

Wat is er nodig in jouw relatie? Dat is toch wel iets waar ook wij elke keer weer mee bezig zijn. Hoe kunnen we het leuker maken, makkelijker en spannend houden? Een relatie is hard werken en wij weten dat als geen ander. Wij zetten ons in voor onszelf, maar straks ook voor jou! Een relatie gaat niet vanzelf en niet alles is altijd leuk, dat kan niet en dat hoeft ook niet, maar met open communicatie en wat simpele tools kunnen we nieuw leven blazen in jouw relatie. We gaan dit samen doen, met jou en je partner. Binnenkort ga ik hier meer over delen.

In december was ik bezig met twee ademcoach opleidingen en wat een feest was dat!! Na hard leren en oefenen ben ik voor beide geslaagd. Ik ben na afronden van de eerste opleiding, de B-Mind, al begonnen met een aantal trajecten met mensen en wat merken zij al mooie resultaten. Of het nu te maken heeft met teveel stress, een burn-out of verkeerde adem- en slaappatronen; ik geef ze de tools mee om thuis mee aan de slag te gaan. En na slechts een paar weken zien ze al prachtige resultaten. Ik ben trots! Hard werken loont, altijd!

Vanaf februari kun jij ook sessies boeken bij mij. Hierover zal ik binnenkort meer informatie delen.

Het examen voor mijn tweede opleiding vond plaats op 18 december en ook daar ben ik glansrijk voor geslaagd. En wat een luxe dat ik de opleiding nogmaals kan volgen als begeleider, een soort stage waarbij ik alle lesstof nogmaals doorga, maar nu in de rol van assistent. Mijn vriend gaat de opleiding ook volgen en samen zullen wij ademcirkels gaan faciliteren. Dit is wederom een prachtige tool om stress en trauma dat vastzit in het lichaam los te laten en ruimte te geven aan nieuwe dingen in je lijf, geest en leven. Ook hierover zal ik binnenkort meer informatie delen op mijn website.

2023 was een druk jaar, 2024 zal niet veel rustiger worden, maar wat mag ik toch mooie dingen doen.

Wat zijn jouw dromen en doelen voor 2024?

Ik zie je hopelijk snel!

Liefs,

Jouw Massage Mevrouw