Beste lezer,

De winter loopt bijna ten einde en de lente staat voor de deur. De dagen worden langer en er is meer licht en zon. Ik denk dat velen van ons blij zijn om afscheid te nemen van de grijze lucht 😊

De afgelopen maanden waren behoorlijk druk. Ik ben geslaagd voor mijn ademcoach examens en heb veel werk gestoken in het opzetten van ademsessies en ademcirkels. Het was meer werk dan ik had verwacht, maar het is gelukt! Tijdens mijn ademcoachopleiding heb ik samen met mijn partner een workshop gevolgd genaamd “Ademen met je geliefde”. Het was een geweldige avond waar we elkaar mochten begeleiden tijdens een ademsessie. Het was mooi om zo verbonden en kwetsbaar te zijn met elkaar. Mijn vriend was zo onder de indruk dat hij zelfs besloot om de opleiding te volgen. We hebben nu een mooie toekomst voor ons waarin we intensief gaan samenwerken. Daarnaast kreeg ik de kans om de opleiding nogmaals te volgen als assistent-begeleider. Het is een geweldige kans om dingen vanuit een ander perspectief te zien en veel te leren.

De eerste ademsessies zijn al gedaan en sommige mensen zijn al bijna aan het einde van hun ademcoachtraject. Ze hebben mooie resultaten behaald en zijn erg tevreden. Er is niets mooiers dan een blije cliënt! De ademsessies gaan goed en mensen laten veel bagage los en maken ruimte voor nieuwe dingen. Het is geweldig om dit te zien. De ademcirkels zijn ook opgezet en we hebben al de eerste aanmeldingen ontvangen. Ik voel me vereerd om dit werk te mogen doen en mensen te kunnen helpen.

De ademcirkels faciliteer ik samen met Rob. We houden de groepen klein en intiem. Elke laatste woensdag van de maand organiseren we deze bijzondere avonden. Het is een moment om ruimte te maken in je lichaam en geest, onder onze liefdevolle begeleiding. Heb je je al ingeschreven?

Nu alles goed loopt, gaan Rob en ik massage workshops opzetten. Het worden tantrische massage workshops voor koppels. Het is geweldig om de kunst van aanraking te leren en op een dieper niveau met je partner te verbinden. De eerste workshops zijn al gepland en binnenkort zullen we hier meer informatie over delen.

Los van de workshops die we samen geven, ga ik ook een workshop introduceren waarin ik massages op de tafel aanleer. Niet iedereen kan of wil op de grond masseren, dus dit is een meer toegankelijke optie. Ik geef al een aantal jaar massages met passie en ik wil deze kennis graag doorgeven, zowel aan stellen als aan iedereen die wil leren masseren. Binnenkort zal ik hier meer informatie over delen.

Mijn tantra jaaropleiding komt ook ten einde. Dit weekend rond ik het af en sluit ik een intens jaar af. Ik heb zoveel gevoeld, losgelaten en omarmd. Het was een mooi en bewogen jaar, maar ik ben ook blij dat het even voorbij is. Nu is het weer even tijd om andere leuke dingen te gaan ondernemen.

En zo eindigt deze nieuwsbrief. Binnenkort volgt meer informatie over de workshops, de variaties en alles wat daarbij hoort.

Veel liefs en tot snel,

Nathalie, Rob en Foofer